2009. október 19., hétfő

Burning Life láz...

A Second Life Burning Life lázban ég, szinte mindenki. Ebben az egyben még a magyarok is egyetértenek...
Ha már tényleg nem tudod, mire jó az SL, akkor tekintsd meg ezt a fesztivált. A Burning Life egy amolyan érdekes fesztivál. A nagy része azért megy oda, hogy körülnézzen, és elcsodálkozzon, mennyi mindent lehet megalkotni a Second Life-ban. A másik része meg azért megy oda, hogy legyen min elcsodálkozni. Itt aztán mindent lehet - ez itt a virtuális művészet egy hetes fesztiválja.
Aki viszont továbbra sem érti, mire jó az SL, akkor bizony tényleg nem neki való ez a dolog. Sőt, akkor ne menjen kiállításra se, mert csak végigunja az egészet. Persze az SL nemcsak a művészek mekkája, hiszen sok más célra jó - legyen az társadalmi élet, üzleti élet vagy oktatás. De leginkább a művészetek miatt lett kitalálva ez a játék.
Egy közös burnstorming ereje...
Bővebben a Second Life magyar blogján olvashatsz, azaz itt: http://blog.second-life.hu/2009/10/18/burning-life-2009/

2 megjegyzés:

  1. Te kinn voltál már? :)
    Én idén voltam kinn először, és tényleg megfogja az embert - olyan, mintha vége lenne az egész világnak 1 hét múlva, de addig mindenki összejön bulizni, és szobrokból épít egy végső üzenetet az emberiségnek.

    VálaszTörlés
  2. Lesznek képeim az eseményekről, ha lesz rá időm. Gondoltam, bejárom az események helyszíneit. Lordiként pont illeni is fogok a helyszínve...

    VálaszTörlés