2009. október 9., péntek

A vámpír, a vérfarkas és a szellem - Being Human

A BBC3 népszerű sorozatát rakta a műsorára az AXN csatorna. A rövidke, 6 részes sorozat egy angol kisvárosban játszódik, ahol három erő csap össze: a vámpírok, a vérfarkasok és a szellemek. Közülük hárman megtagadják azt a létet, amivé haláluk után váltak. Ők egy lakásba költöztek, és megpróbálnak emberinek maradni.
Elég érdekes egy sorozat. Kissé komikus is és nagyon-nagyon drámai is. Már az, hogy két srác és egy lány próbál együtt élni, az is jó alapja egy sorozatnak. Hogy három különbözőféle személyiségű ember (egy latin szerető, egy szuperintelligens balek és egy depressziós lány), általában az is jó alap (lásd Big Brother). De hogy ők hárman három különféle szörnyetegek, és megpróbálnak emberi életet élni, megtagadva önmaguk lényét - már sokkal érdekesebb. Közben fajtársaik folyamatosan emlékeztetik arra, hogy hiába menekülnek az emberi létbe, úgysem tagadhatják meg a bennük élő szörnyeteget...
A sorozatot az AXN pénteken este 9-kor játssza. Amennyiben lemaradtál az első részről, még a mai napig itt megnézheted: http://www.axn.hu/full-episodes?id=42439245001.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése