2009. szeptember 16., szerda

More Micheal Jackson!

Figyelem a híradásokat, figyelem a médiát, így látom, hogy milyen módon próbálnak a néha Michael Jacksonból úgymond minél több hasznot húzni. OK, tegyék, hiszen ő volt a pop királya...
Most eltekintek az olyan egyéni akcióktól, mint pl. Madonna és a U2 MJ dala a koncertjein, és a többi apróságokon, amik azóta megjelent. Engem sokkal inkább az érdekel, hogy milyen albumok, koncertek és filmek jelennek meg MJ nevével fémjelezve. Lássuk (az információkat a most már magyar nyelven is hírt adó www.michaeljackson.com-ról szemezgetem):

Szóval nem nagyon látom, hogy jelent volna meg új album, pedig állítólag rengeteg kiadatlan nótája van. Viszont a Jacksons' 1978-as és 1980-as albumait újra kiadták. Valamint kiadtak egy Thriller Megamix-et, amit ingyen meghallgatható a honlapon. A tribute albumokon viszont csak nevetni tudok - ha jót akartok magatoknak, akkor nem veszitek meg, mert nem Michael Jackson énekel rajtuk!

Van egy dokumentumfilm, ami halála óta kijött, ez az Unmasked. A film a Youtube-on teljes egészében megtekinthető - angolul. Azt hiszem, kiadták DVD-n is.

Van egy fotóalbum, mely az Opus címet képviseli.

Aztán jött volna egy koncert, itt a szomszédban Bécsben - egy olyan koncert, amit már sokan várnak. Csakhogy a koncertet elhalasztják 2010 júniusára, ráadásul nem is Bécsben, hanem Londonban lesz. A hírek szerint a koncertet sok meghívott mondta le, ráadásul a Bécsi polgármesteri hivatal se adta meg a 600 ezer eurós támogatást a koncert szervezőinek. Pedig hogy várták...


Aztán jön egy Jacko Show, aminek az egyik állomása Budapest lesz. A koncert két MJ koncertből ad jeleneteket, és a legismertebbnek számító imitátorja lesz a főszereplő. Róla egy kis videót láthattok a honlapján.

De addig is már itt van egy újabb mozifilm, amire szinte mindenki vár. Csak két hétig fogják vetíteni a This Is It-et, ami a halála miatt elmaradt koncertsorozat készületei alatt forgattak. Állítólag 3D-s részek is lesznek benne, nemcsak a készületekről, hanem a koncert próbái alapján komplett koncertfilmet lehet majd látni.
Nos, egyelőre ennyit a Jacko őrületről. Van még egy-két film: az MTV Video Music Awards reklámja, valamint a Janet Jackson által előadott "duett"...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése