2009. május 12., kedd

Sakál Söröző Étterem


Budapest központjában, nem messze a Blaha Lujza tértől tavaly ősszel nyílt egy étteremnek tituált hely, a Sakál Söröző. Az éttermet vezetők mindenkinek a szívébe lopja magát, a mindig nyugodt Bandi és a cserfes Lucy valamint a lány "öreg róka" édesapja. Akárkinek meg van adva a lehetőség, hogy ott ünnepelje a születésnapját, vagy ha nincs nagy forgalom, akkor a helyet működtetőkkel elbeszélgessen egy jót. A két tulajdonosban  ugyanis rocker-szív dobog, Lucy már a régi Tüzes Víz pultjait is koptatta már, Bandi pedig az ősmagyar zenéken kívül minden jó hard rock és jó zene érdekli.
A Söröző másik érdekessége, hogy aki szereti a nemrégiben elhunyt Tunyogi zenéit, az minden második héten pénteken találkozhat a Tunyogi Klubbal. De akármikor is megy le, csak kérnie kell őket, és egy széles DVD listából máris lejátszák neki kedvenc együttese kedvenc koncertjét - már ha megvan. De a lista nagyon széles.
Az árakkal sincs gond. A Sakál Söröző ugyanis nem koncertekkel tudja becsábítani a vendéget, hanem olcsó áraival. Az egyik legolcsóbb sör a Borsodi, máshol 2x-3x ennyibe kerül. Éttermi kínálatuk nem bőséges, de nem is drága - III. osztályú árakkal vár II. osztályú kiszolgálással. Nem túl drága, a kiszolgálás pedig nem svédasztalos...

A hely honlapja: http://sakal.cjb.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése