2010. november 18., csütörtök

Lordi koncert

Felemás érzéseim vannak... Szóval látványilag most a Lordi alulmaradt a két évvel ezelőttinél. De zeneileg! HUH! Az igen... abban felülmúlták az előző évit is. A kezdődal a szokásos első szám az intro után, ám meglepő módon a Dynamite Tonight jött, amit tavaly egyáltalán nem játszottak, és az egyik legjobb Lordi szám. Befejezés? Végre nem a Hard Rock Hallelujah, hanem a Would You Like The Monsterman...
Az új számok közül is azokat játszották, melyek fülbemászóak. Három számot mindenképpen megemlítek az újak között: a Rock Police, a This Is Heavy Metal és a Babez for Breakfast.
Színpadiasságban erősítettek inkább, a meghirdetett újabb trükkök... hát... azok nem voltak. Inkább a fény és a füst dominált, pirotechnika nem volt! Érdekesség, hogy a színpadra az új számoknál plusz egy személy is felment a színpadra. Pl. a Rock Police-nál sokkoltak egy embert, a Granny’s Gone Crazy-nél egy nagymami szaladgált és csinált őrültségeket, a This Is Heavy Metal-nál egy hair glamster szaladgált a színpadon és a közönség előtt a rácsnál.
Viszont az über... lehetőségem volt lefotózkodni a Lordi együttessel. Szerencsés voltam, nagyon szerencsés (Bocs Ox, hogy nem fértél a képre :(...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése