2010. április 28., szerda

Néhány zenei újdonság

Miközben a munkatársainak köszönhetően egyesek rákattannak a trance-ra, ami nekem őszintén mondva is fura... inkább mást próbálok meg bemutatni.


Itt van pl. Ákos új nótája, ami nekem... szintén fura. Első hallásra olyan, mintha az indie-zenekarok közé próbálná bepréselni magát, és ő is fesztiválokra szeretne járni. Ősszel jön az új album, de a Szinbád már pörög, kislemez már a boltokban, és a nyáron turnézni fog vele. Az album után meg az új albummal fog turnézni? Kissé fárasztó már, de meg se lepődök olyasmik után, hogy 20 éves Bonanza után 20+1 DVD, meg a 40 éves Ákos sorozat után 40+1... Egyébként azt hittem, megint kijön egyetlenegy dallal, amit rárak egy korongra - közben meg termékenynek mondja magát, akinek most a dalok járnak az agyában (nem vicc, ez az alcíme valamelyik vele készült riportnak). Azért jó, hogy legalább új album fog jönni, de akkor is... Szinbád turné... Valahogy nem lepődök meg. Ja, és az MTV Ikonok Ákos feldolgozásokkal fog előrukkolni - arra jobban kíváncsi vagyok.

Ez volt a számomra negatív, de íme egy pozitív zenei példa. Fiesta megvan? De azt ugye tudjátok, hogy az énekes korábban rockzenével foglalkozott, csak hát jobban ment a szekér a latin zenével. Nos, három évvel ezelőtt a Machine Mouse, a Junkies és a Psycho zenekar néhány tagjával összeállt, és Fightclub néven belecsap ismét a rockzenébe. Úgy tűnik, lassan indulnak be, de eredményesen, legalábbis ez látszik a honlapjukon. Az új klipjük meg egyenesen király...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése