2010. február 14., vasárnap

ABBA SHOW - ABBA FOREVER!

 Tegnap voltunk az ABBA SHOW-n. Igaz, hogy távolból néztük az eseményeket, de így is volt értelme. Igaz, hogy az eredeti együttest látni jobb lett volna, de igazság szerint egyáltalán nem érdekelt, hogy ez most nem az eredeti ABBA.
A koncert az ABBA filmen alapult, de sok olyan elem került bele a showba, ami által a tagok megmutatják, hogy igen, ők mindent tudnak a zenekarról. Így pl. az SOS eredeti svéd nyelven énekelték, és csak a szám végén énekelték a refrént angolul. Vagy amikor a srácok előadtak az ABBA előtti időszakból egy dalt. Vagy az első instrumentális darab, ami a filmben hangzott el egyedül. Úgy öltöztek, ahogyan kell, még a hajukat is megváltoztatták, azt az időt idézve, amikor az ABBA megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált. A színpad meg élt, így azok is élvezték, akik a távolból ülve figyelték az eseményeket.
Sok számot az ABBA-tól nem ismerünk, de a legtöbbet együtt énekeltük a zenekarral. Bár az együttes nem más, mint egy tribute zenekar megtámogatva az eredeti zenészekkel (dobos, szaxofonos, gitárosok), az eredeti együttes képességeit nem szárnyalják felül, mégis 10-es skálán 11 pontot kapnának.
Így ha lemaradtál a tegnapi show-ból, akkor utazz el Debrecenbe, mert utoljára Magyarországon a Főnix csarnokba lépnek fel... MA! Higyjétek el, megéri.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése