2009. november 29., vasárnap

Túl a 4000-en és kezdődik az advent

A tegnapi nap folyamán a látogatottsági mutató túllépte a 4000-et, bár lehet, már régen túlléptük, hiszen nem az elejétől került fel ez a mutató. Köszönöm a látogatóimnak az eddigi látogatást, és bár ezen a héten csak 1 cikk jelent meg tőlem, azért töretlenül fogom küldeni a cikkeket továbbra is.
A mai nappal egy gyertya meggyújtásra kerül az adventi koszorúra. Az advent időszaka minden esetben az elmúlt évre történő visszatekintés hava is egyben, és ettől én sem maradok el. Azaz visszatekintek az elmúlt évre, hogy milyen említésre méltó események történtek a nagyvilágban, mi az, ami divat volt. Visszatekintünk néhány cikkre abból az apropóból, hogy történt-e azóta egyáltalán valami is az alkotóktól, vagy miegymás.
Így visszatekintek a zene rejtelmeire: pl. mi volt ebben az évben a nyár slágere, az lett-e, amire tippeltünk, és milyenek vannak még. A rock nagyjai mit alkottak idén. Visszatekintek jópár kirándulásomra is, merthogy voltak ilyenek is, csak nem kerültek a képek ide feledékenység miatt. Visszatekintek a leglátogatottabb cikkeimre is, abból az apropóból, hogy találok-e még valamit ezek terén még.
Mikulás után az oldal is új külsőt kap - pontosabban karácsonyi külsőt. Meg fog változni a logó is, mivel mint rólam, mind Scandal is mikulássapkát kapott (az avatáromén még kell igazítani, merthogy egy hajhoz adtak egy nagyon jó, plüss sapkát, de az a haj göndör, és nem igazán néz ki jól :D). Addig is csodálkozzatok az én képemen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése