2009. november 16., hétfő

Neil Life tapasztalatok

Úgy gondoltam, megosztom veletek a tapasztalataimat ezzel a klienssel kapcsolatban. Szóval ez egy kőkemény copybot kliens, amivel ugyanolyan egyszerű XML-be átmenteni a tárgyakat, mint az Emerald Klienssel. Még az Emerald Kliens is benne van valahogyan, mert azokat a menüpontokat is el lehetett vele érni.
Állítólag arra is képes, hogy röntgen szemmel nézzük a világot, azaz ruhátlanul láthassunk embereket. Bevallom, ezen képességét nem teszteltem a kliensnek, de a copyzása engem nagyon meglepett. Minden képes lemásolni, de a scripteket meg a többit nem. Így akár egy sculptiet sem esik nehezére, és ezen képessége megdöbbentő. Nem számít, hogy no copy, vagy hogy kinek a tulajdonában van a cucc, lemásolja a winchesteredre a tulajdonságait, és utána importálhatod is be ingyen. A texturák úgyis a rendszer részei, szóval ezzel csak inworld tudsz másolni dolgokat. Ha rendes copybotként akarod használni, azaz nem a Second Life-ra akarod átmásolni, hanem mondjuk OpenLife-ba is, akkor a texturákkal gondban leszel - ahhoz szerintem egy igazi copybot kellene. Azt sem tudom, hogy karakterek kinézetét lehet-e vele copy-zni, erre bizonyára egy rendes copybot kellene.
Az is van, legalábbis az interneten ingyen található, de mivel bot programról van szó, nem tudom, mennyire díjazza a Linden, ha egy ilyen programmal ugrálsz be a rendszerbe :D
A Neil life elérhetősége: Neillife

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése