2009. július 29., szerda

Madonna koncert a Puskásban...

A Madonna-koncert szervezői átköltöztették a koncertet a Kincsem Parkból a Puskás Ferenc "Népstadion"-ba. Ennek bizonyára sokan örülnek, sokan viszont nem fognak örülni.

A rajongói oldal azt sugalmazza, hogy eredetileg is a Népstadionban lett volna a koncert, csak egy futballmeccs miatt kellett választaniuk más időpontot. Viszont nem lesz futballmeccs, a koncert költözik. A rossz nyelvek máris mást mondanak. Az egyik, hogy a Kincsem Park lovardásai ellenezték, hogy a vadonatúj helyen legyen a koncert - zavarnák a lovakat, széttúrnák a pályát. A Népstadion esetében pedig az MLSZ tiltakozott állítólag, hiszen fontos világbajnoki selejtező előtt lett volna a koncert, és Madonna rajongói széttaposták volna a pályát. Furcsa, ezek szerint ezért vannak a koncertek hétköznapra időzítve, hogy addigra helyreállítsák a pályát a koncert szervezői?
Újabb pletyka az, hogy a Kincsem Park befogadóképességéhez képest a Népstadioné elenyésző, azaz nem fogyott annyi jegy. A rajongói oldal szerint a koncert jobb helyen lesz, hiszen így mindenki számára élvezhető lesz - mindenki látni fog mindent.
Botrány úgyis lesz. Hiába lett mindenki számára bejelentve rádión és tv-n keresztül, hogy átköltözött a koncert, kiváncsi vagyok, hanyan mennek el időben a Kincsem Parkba, és fordulnak vissza felháborodva. Sok jegytulajdonos már most kifogásolja, hogy a BKV-ra nem lesz érvényes a jegyük (eddig se volt érvényes rá egy koncertjegy sem, szóval nem igazán értem ezt a felháborodást).
Úgy tűnik, sokan még mindig nem nyelték le Madonna botrányos bécsi viselkedését. Mint tudjátok, a marcona osztrákoknak Madonna F*CK-ot intett, és gyorsan elviharzott, a magyar rajongók nagy felháborodására. Talán kárpótlásul jön el a második menetben Budapestre, talán a magyar vendégszeretet kedvéért végigjátszás lesz. Örüljünk annak, hogy nem mondja le a koncertet, hogy a koncerthelyszín költöztetésébe is beleegyezik. Talán még nekünk is előadja új Michael Jackson számát is...
A pletykalapok olvasóinak pedig ezt üzeni:


3 megjegyzés:

  1. Újabb adalék botrány: még az elején elfogytak a GOLD jegyek, és ismét lehetséges kapni. Igenám, de aki már vett jegyet, az nem cserélheti be jobb helyekre. Hogy ez miért van, jó kérdés. Talán mégiscsak nagyobb a hely, és így többen férnek el? Vagy átcsoportosítás történt? Vagy pontosabban a dílerek visszatartották a GOLD jegyeket, és a végére tartogatták?
    Hibát is elkövettem az írásban: nem más időpontot kerestek, hanem helyszínt. De minden másban jó a cikk...

    VálaszTörlés
  2. További hír: már az se biztos, hogy a Népstadionban rendezik meg - az MLSZ nem akarja megadni az engedélyt. Sőt, a Kincsem Park rácáfol a híresztelésre, hogy ők nem örülnek, ha ott tartják a koncertet - továbbra is szívesen látják ott az énekesnőt. A hírből az derül ki, hogy maga a koncertszervező (és akkor gondolom, hogy Madonna menedzsmentje) nem őrül a Kincsem Parknak...
    3 hét múlva lesz a koncert. Mi lesz még itt?

    VálaszTörlés
  3. A Kincsem Park lett a nyertes továbbra is. Nem tudom, mi volt ez a nagy balhé, de a zenész szakma is megrendült és ismét sikerült rombolnunk a magyar imázst. Az MLSZ és a többi kiskirály tényleg elmehetne egy kis kiképzésre, hogy amit mondanak/nyilatkoznak, az mennyire romboló is tud lenni.
    Vasárnap úgyis minden kiderül a sajtóból...

    VálaszTörlés