2009. július 14., kedd

Adam "Blue Angel" Savage

Hurrá. Úgy tűnik, a magyarok számára a legismertebb bejegyzésem a paksi faágyú, melyet a Discovery őrült mítoszvadászainak, és Tomcat bácsinak köszönhetek. Úgy tűnik, a harcsabajszú és a vörös szeplős műsorvezető ennyire népszerű - bár lehet, hogy Michael Jackson népszerűségét nem fogják legyőzni - mert még ma is keresik a történetet.
Adamék tehát megérdemlik, hogy továbbra is cikket írjak róluk, vagy legalábbis megmutassam egy-két remekművüket. Most éppen nem a "vegas bébi, vegas" történetük látható a Discovery Youtube csatornájáról, hanem amikor Adam engedélyt kap arra, hogy repülhessen egy Blues Angel vadászrepülővel.







A legenda apropója: tényleg eltörnek a poharak, ha elrepülnek felettük a vadászrepülők? De jó, hogy tegnap egy Grippen és egy MIG 29-es repült a fejünk felett...



U.i.: Az első videót a Discovery csatorna galád módon nem tette lehetővé, hogy megosztásra kerüljön, így a youtubemp4 által került ide. Ennek hátránya, hogy a kód Quicktime lejátszót követel. Amennyiben nem akarod feltelepíteni a QT-t, akkor az alábbi link alatt a filmet megnézheted a Youtube-on:

Természetesen keresek egy olyan kódot, aminél az ilyen csalásokat meg lehet oldani anélkül, hogy QT-t követeljen, és javítom ezt a malőrt. Addig ez van...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése