2009. június 10., szerda

A Twitter és a Second Life

Twitterezni jó, ha rájössz, milyen lehetőségeket rejt ez az eszköz. Engem teljesen felvillanyozott pl. az a lehetőség, hogy van a turulcsirip, és reméltem, hogy létezik hasonló honlap a Second Life esetében is.

Second Life esetében ilyen honlap nincsen, de vannak Twitter csoportok, és az egyik ilyen csoport az SL-é. A csoport oldalon látható az összes olyan üzenet, amit a csoportra IS küldtek. 
A honlap címe: http://twittgroups.com/group/sl, és a Join Group-pal tudsz csatlakozni. Itt olvashatod az üzeneteket is. Ha pedig üzenni akarsz a csoportra, akkor a #sl szöveget szúrd be az üzeneted mögé.

Twitterezni bárhonnan lehet már, még a Second Life-ból is. Ehhez van egy HUD, és máris olvashatod az üzeneteidet. A neve SLTweets, és 1L$-ért megszerezhető - szinte ingyen van...

SLTweets Second Life Twitter and Research Hud

Ha még mindig nem érted, mi ebben a jó... Nos, ha hirdetni akarsz valamit az SL-ből, akkor felírod az #sl-re is. Facebook-kal együtt ez már jó média, mert akkor két helyről is várhatsz embereket az eseményeidre, mindkét helyről jöhetnek potenciális vásárlók. Nyitsz egy üzletet valahol az SL-ben, ahol dobozokban árulod a portékáidat. Plusz egy doboz az Xstreet SL számára. Nyitsz egy blogot itt a bloggeren, és felraksz egy rövid leírást a cuccaidról. Sőt, a kérdésekre is válaszolhatsz, amiket feltehetnek. A honlapot természetesen reklámozod a boltban is, és az Xstreet SL-en is. Facebook-on (erről egy korábbi cikkben már beszéltem) és az Twitteren (azon belül is az SL csoportjában) pedig reklámozod a termékeidet a blogodra utalva.
Egyszerűnek tűnik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése